Onze

Diensten

 
Met Nice Services verzorgen wij oplossingen op maat, van hard- en software, Clouddiensten, telefonieoplossingen tot projectmanagement en systeem- en netwerkbeheer. Hierbij faciliteren wij het gehele traject: de behoefteanalyse, de uitvoering en ook nazorg en support van de geleverde diensten bij de klant en op afstand. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan planning, beveiliging en betrouwbaarheid.

Data

 

Om uw data goed en veilig te organiseren leveren wij zowel hard- als software oplossingen. Vanaf het aanleggen van datanetwerken, WiFi netwerken en internet verbindingen, tot aan het inrichten en beheren van uw serverpark. Ook realiseren wij uw datavirtualisatie door het inrichten van geschikte VMWare. We verzorgen de hosting en het complete systeembeheer binnen uw bedrijf. Uw systeem wordt uitgerust met betrouwbare beveiliging, waarvoor wij hard- en softwarematige oplossingen aanbieden. Uiteraard voorzien we u van een volledig back-up proces & disaster recovery service. Ook voor IT outsourcing kunt u bij ons terecht.

Telecommunicatie

 

Is uw huidige telefonie-omgeving aan vervanging toe, of wilt u graag gebruik gaan maken van de voordelen van Voice over IP (VoIP), dan denken wij graag met u mee voor een passende oplossing. Wij werken met vaste telefonie, vast-mobiel integratie, draadloze telefonie en verscheidene merken toestellen, headsets en omroepinstallaties. Door onze uitgebreide ervaring met VoIP telefonie kunnen wij tot een oplossing komen die bij uw bedrijf past. Ons doel is om telefonie eenvoudig en inzichtelijk te maken voor u als klant. Zo kunt u uw telefoonnummer koppelen aan ons Hosted-platform in de cloud of kunt u kiezen voor een eigen telefooncentrale gekoppeld aan het telefonienetwerk

Clouddiensten

 

Wij bieden een breed assortiment aan cloudoplossingen, waaronder werkplekken in de cloud, online back-up & recovery en digital signing. Wij werken onder andere met Exchange online en Office 365. Omdat elke organisatie anders is, nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we beoordelen op welke gebieden verbetering mogelijk is met behulp van clouddiensten. We verzorgen hierbij het gehele traject, van advies tot implementatie.

Het Proces

  • Behoefteanalyse

    Samen brengen we de behoeften van uw organisatie in kaart. Hierbij wordt er aandacht besteedt aan planning, beveiliging en betrouwbaarheid. Zo komen we tot de oplossing die bij u past.

  • Uitvoering

    Uw oplossing op maat wordt in zijn geheel geïnstalleerd en geïmplementeerd in uw organisatie.

  • Nazorg en support

    Uiteraard staan wij u bij wanneer dat nodig is. Support wordt geleverd zowel bij u op locatie als op afstand.